Nemzetközi autószállítás

Évente több, mint 6000 autót szállítunk. Főbb autószállítás, gépjárműszállítási irányaink közé tartozik Belgium, Hollandia, Németország és Luxemburg.

TELEFONSZÁMAINK

Nemzetközi autószállítás

Autószállítás külföldre és autószállítás külföldről! Németország, Hollandia, Belgium, Luxemburg.

AJÁNLATKÉRÉS ITT!

Profin szervezett nemzetközi autószállítás, autószállítás külföldre, autószállítás külföldről

A Dom Service Kft. profilja a nemzetközi autószállítás Európa egész területét tekintve. Példaként említve Belgiumot, Hollandiát, Luxemburgot, Németországot, Olaszországot, és Franciaországot.

Európa szerte évente több, mint 6.000 gépjárművet szállítunk minden irányba.

Ügyfeleink 100%-os megelégedése érdekében a nemzetközi autószállítási feladatokat a legnagyobb hozzáértéssel és megbízhatóan végezzük.

Gépkocsivezetőink nagy nemzetközi autószállítás tapasztalattal rendelkeznek – mind hazai, mind pedig külföldi viszonylatban.

Cégünk gyors növekedéséhez és eredményeihez hozzájárult a sofőrjeink nagy autóvezetői rutinja, valamint a gyors, pontos, megbízható és rugalmas munkavégzés.

Nemzetközi autószállítás árakról kérjen ajánlatot!

Nemzetközi fuvarozás

Évente több, mint 6000 autót szállítunk Magyarországról külföldre és külföldről Magyarországra

Gyűjtőfuvarozás

Egész rakományos fuvarokon kívűl, gyűjtőfuvarozást is vállalunk! Így 1db autót is szállíttathat velünk!

Járműveink

7 „nagy” kamion (8-9 autós)
és 1 „kis”kamion (3 autós)

Gépkocsivezetőink

Nagy hozzáértéssel és pontosan végzik az autók szállítását

Autótárolás 0-24

Igény esetén a beérkező gépjárművét rövid ideg telephelyünkön is tárolhatja!

Miért cégünket válassza ha nemzetközi autószállítás szükséges külföldről?

Cégünkkel, egy már megrendelt nemzetközi autószállítás szolgáltatás egyéb fuvarokkal történő összekapcsolása bármikor kivitelezhető cégünkkel, amennyiben igényt tart rá. A kiállás velünk ingyenes, a fuvardíj a felszedő és lerakó állomás között megtett távolságtól fog majd alakulni, de erről kérhet részletes tájékoztatást előre, akár telefonon keresztül. A legtöbbet igénybe vett és kivitelezett szállítási irányaink ebben a pillanatban: autószállítás Belgium, autószállítás Németország, autószállítás Hollandia és autószállítás Luxemburg. Profi és tapasztalt gépkocsi vezető szakemberekkel összeállított csapatunk rengeteg évtized óta tevékenykednek a szakmában, ennek köszönhetően pedig szakmai hozzáértéssel és precízen folytatják és hajtják végre a nemzetközi autószállítás folyamatát.

Nemzetközi autószállítás külföldre

Európa teljes területét körbe járó, általános és különlegesebb nemzetközi autószállítás szolgáltatásokkal is állunk az ügyfelek rendelkezésére a nap bármely órájában, csak keresse cégünket bizalommal. Professzionális és megbízható, rengeteg elégedett referenciával rendelkező cégünk belföldön és külföldről is szállít autókat, napjainknak megfelelő felszereltségű, profi és hivatalos autószállító gépjárművekkel várjuk Önt mi, egy naprakész nemzetközi autószállítás folyamatának a tapasztalatával rendelkező csapat. Csapatunk rengeteg éves tapasztalattal a háta mögött tevékenykedik autószállítással nemzetközi viszonylatban Európa teljes és egész területén, ezért óriási szakmai tudással rendelkezünk.

Külföldi autószállítás

Amit biztosítunk Önnek az a belföldi és külföldi autószállítás lehetősége egyaránt az előre megbeszélt árak alapján, a legrövidebb idő leforgása alatt, szakszerű kivitelezéssel. A külföldi autószállítás szolgáltatásunk igénybe vételéhez csupán kapcsolatba kell lépnie cégünkkel, és a gyors feltételek lefektetését követően indulunk is Önhöz a megbeszélt időpontban. Bárhol és bármikor lenne szüksége gépjárműve elszállítására, ránk biztosan számíthat. Bármilyen jellegű és súlyú gépjárműről legyen szó, mi megoldjuk. Cégünk csapatával biztos kezekben lesz autója.

Külföldi autószállítás árak kedvezően!

Ússza meg költséghatékony külföldi autószállítás árak mellett a szolgáltatást és válassza a mi cégünket. Döntsön cégünk mellett, hogy az egyik legkedvezőbb árakat kínáló autószállító társaságával dolgozhasson együtt. Cégünk és munkatársaink lépést tartanak a minőséggel és a pontos munkával, az árakkal azonban nem! Más cégek esetében lehet normális, hogy egyfolytában emelik az autószállítás árakat, hogy minél több bevételhez jussanak. Cégünk azonban tekintettel van az ügyfeleinkre is és ennek fényében az autószállítás árakat reális határokon belül tartjuk.

 

Autószállítás külföldről, autószállítás külföldre kedvező árakon!

Érdeklődjön kollégáinknál!

nemzetközi autószállítás
dom service
Dom service kft