Dom Service Kft.

call us: +36-30-152-67-34
+36-20-914-46-38

RólunkCégünk több, mint 10 éve foglalkozik autószállítással nemzetközi viszonylatban Európában, így nagy tapasztalattal rendelkezünk. Évente több, mint 6000 autót szállítunk Magyarországról külföldre és külföldről Magyarországra. Főbb szállítási irányaink jelenleg: Belgium, Hollandia, Németország és Luxemburg.

Gépkocsivezetőink régóta vannak a szakmában, így nagy hozzáértéssel és pontosan végzik az autók szállítását.Cégünk növekedéséhez és eredményeihez nagyban hozzájárult sofőrjeink nagy rutinja, a gyors, pontos, megbízható és rugalmas munkavégzés.

Kamionjaink 8-9 személyautó szállítására alkalmasak, de ez természetesen függ a szállítandó autók méretétől, és típusától is.Jelenleg 9 "nagy"kamionnal (8-9 autós) és 2 "kis"kamionnal (3 autós) rójuk Európa útjait.

Hogy miben különbözik a DOM Service Kft. a többi autószállítással foglalkozó cégtől?

Az egész rakományos fuvarokon kívűl, gyűjtőfuvarozást is vállalunk! Így Önnek nem kell, egy egész kamionnyi autót vásárolnia, hanem tud szállíttatni, akár csak egyetlen egy darabot is!

Amennyiben igény van rá, akkor a behozott járműveket a telephelyünkön rövid ideig tárolni is tudjuk.

Ha felkeltettük az érdeklődését, tudjon meg többet az autószállításról! Kérjen árajánlatot vagy hívjon minket telefonon!

Galéria