RólunkCégünk több, mint 10 éve foglalkozik autószállítással nemzetközi viszonylatban Európában, így nagy tapasztalattal rendelkezünk. Évente több, mint 6000 autót szállítunk Magyarországról külföldre és külföldről Magyarországra. Főbb szállítási irányaink jelenleg: Belgium, Hollandia, Németország és Luxemburg.

Gépkocsivezetőink régóta vannak a szakmában, így nagy hozzáértéssel és pontosan végzik az autók szállítását.Cégünk növekedéséhez és eredményeihez nagyban hozzájárult sofőrjeink nagy rutinja, a gyors, pontos, megbízható és rugalmas munkavégzés.

Kamionjaink 8-9 személyautó szállítására alkalmasak, de ez természetesen függ a szállítandó autók méretétől, és típusától is.Jelenleg 7 "nagy" kamionnal (8-9 autós) és 1 "kis"kamionnal (3 autós) rójuk Európa útjait.

Hogy miben különbözik a DOM Service Kft. a többi autószállítással foglalkozó cégtől?

Az egész rakományos fuvarokon kívűl, gyűjtőfuvarozást is vállalunk! Így Önnek nem kell, egy egész kamionnyi autót vásárolnia, hanem tud szállíttatni, akár csak egyetlen egy darabot is!

Amennyiben igény van rá, akkor a behozott járműveket a telephelyünkön rövid ideig tárolni is tudjuk.

Ha felkeltettük az érdeklődését, tudjon meg többet az autószállításról! Kérjen árajánlatot vagy hívjon minket telefonon!

Autószállítás Németország, Autószállítás Luxemburg

Külföldön vásárolt gépjárművet és fogalma sincsen, hogyan oldja meg az autószállítástkülföldről? Vagy esetleg pont Magyarországról szeretné autószállítás külföldre szolgáltatásunkat igénybe venni? Akkor a mi cégünkkel és megbízható kollégáinkkal a lehető legjobb helyen találta magát! Hiszen a mi csapatunk azon dolgozik nap mint nap, hogy a szállítás során felmerülő problémákra megoldást találjunk és segítsünk ügyfeleinknek autószállítás Szolgáltatásainkkal!

Tárcsázzon minket autószállítás Németország, autószállítás Luxemburg szolgáltatásainkkal kapcsolatban és mi segítünk ügyfeleinknek, bármikor keresheti csapatunkat! A nemzetközi autószállítás árak minden esetben az adott fuvartól és az adott cél helyszínétől függnek, az összes ügyfél számára a legjobb autószállítás árakat biztosítjuk. Érdeklődjön bizalommal az elérhetőségeinknek nemzetközi autószállítás miatt!

Autószállítás Belgium, Autószállítás Hollandia

Az elmúlt évtizedek alatt rengeteg autót szállítottunk Magyarországról külföldre és külföldről Magyarországra ugyanúgy. Az autószállítás Belgium szolgáltatásunk során, csapatunk folyamatos fejlődéséhez, növekedéséhez és elért eredményeihez, sikereihez nagyban közre játszott sofőrjeink rutinja, tapasztalata, a gyors, precíz, megbízható és rugalmas munkavégzése.

Az autószállítás Hollandia szolgáltatásunkkal és az egész rakományos fuvarokkal párhuzamosan, gyűjtőfuvarozást is teljesítünk! Ezért az ügyfeleinknek nem szükséges egy egész kamionnyi autót vásárolnia, hanem akár csak egyetlen egy darabot is szállíttathatnak, és mindemellett, ha bármikor szükség lenne rá, a behozott járműveket a telephelyünkön rövid ideig tárolni is tudjuk!

Autószállítás Németország, autószállítás Hollandia kedvező árakon!

Autószállítás Belgiumból , autószállítás Hollandiából, érdeklődjön kollégáinknál!

Galéria