Autószállítás kamionnal kedvező árakon!

Évente több, mint 6000 autót szállítunk. Főbb autószállítás, gépjárműszállítási irányaink közé tartozik Belgium, Hollandia, Németország és Luxemburg.

TELEFONSZÁMAINK

Nemzetközi autószállítás

Autószállítás külföldre és autószállítás külföldről! Németország, Hollandia, Belgium, Luxemburg.

AJÁNLATKÉRÉS ITT!

Hogyan miben különbözik a Dom Service Kft. a többi autószállító vállalkozástól?

Nem csak teljes flottányi autót szállítunk, hanem akár egyetlen egy darabot is ! Tehát, ha Önnek csak egy darab autóra van szüksége, akkor is hívhat minket bizalommal a weboldalunkon található telefonszámokon!

Sőt mi több – gyűjtő fuvarokat is vállalunk – és hetente szállítunk autókat Európán belül.

Kamionjaink 8-9 személyautó szállítására alkalmasak, de ez természetesen függ a szállítandó autók méretétől, és típusától is. Jelenleg 7 járművel (6 autószállító tréler+1 kis autószállító) rendelkezünk.

Amennyiben van rá igény, akkor a behozott járműveket telephelyünkön is tudjuk tárolni. Autószállítás kamionnal gyorsan, mgbízhatóan.

Autószállítás kamionnal árakról érdeklődjön kollegáinknál.

Nemzetközi fuvarozás

Évente több, mint 6000 autót szállítunk Magyarországról külföldre és külföldről Magyarországra

Gyűjtőfuvarozás

Egész rakományos fuvarokon kívűl, gyűjtőfuvarozást is vállalunk! Így 1db autót is szállíttathat velünk!

Járműveink

7 „nagy” kamion (8-9 autós)
és 1 „kis”kamion (3 autós)

Gépkocsivezetőink

Nagy hozzáértéssel és pontosan végzik az autók szállítását

Autótárolás 0-24

Igény esetén a beérkező gépjárművét rövid ideg telephelyünkön is tárolhatja!

Miért bízza cégünkre az autószállítást kamionnal?

A vontatott tréler és a kamion segítségével történő autószállítás a legtöbb esetben a leggyorsabb választási lehetőség és szinte bárhonnan bárhova végbe mehet, hiszen ezekre a járművekre nem vonatkoznak vagy nem veszik figyelembe a behajtási, valamint a vezetési idő korlátozásokat. Viszont, szükséges figyelembe venni ezeknek a veszélyeit is, és mindenképpen egy profi és megfelelő tapasztalatt rendelkező céget választani, hiszen a legtöbb esetben az ilyen járművek sofőrjei nem profi gépjárművezetők, rengeteget mennek és keveset alszanak és azt a keveset is a kisautó fülkéjében az üléseken aludva. Figyeljen arra is, hogy ezek a fuvarozók sok esetben nem rendelkeznek semmiféle szállítmány biztosítással.

Az autószállítás kamionnal történő szállítás folyamata a legtöbb esetben gyűjtőszállítás. Ezekben az esetekben az autód más vásárlók gépkocsijával egyszerre kerül szállításra, több felszedő, valamint lerakó helyen történő rakodással. Ezek a szerelvények nem képesek 2 nap alatt megfordulni, cserébe azonban sokkal biztonságosabbak, ugyanis a szerelvényeket csak hivatásos gépkocsivezetők vezetik. Általánosan köztudott tény, hogy a gyűjtő autószállítás kamionnal akár 2 vagy 4 hetet is igénybe vehet. Léteznek ilyenek is! Viszont, ellentétben a legtöbb autószállítóval, cégünk mindig hét elején indul el és ha nem ütközünk akadályba, akkor akár már a hétvégére itthon is vagyunk! Autószállítás külföldre!

Autószállítás kamionnal, kedvező árak mellett!

Cégünkkel az ár és minőség minden esetben kézen fogva jár, hiszen ez alól nem kivétel az autószállítás kamionnal sem. Minden esetben azt kapja, amiért fizet! Ha valamiben a legolcsóbb megoldást keressük, akkor nem fog minket csalódás érni, hiszen a legrosszabbat kapjuk. Ha a piac legolcsóbb autószállítás kamionnal szolgáltatását keressük, akkor a legtöbb esetben megkapjuk egyben a legrosszabbat is.

Cégünk igenis hisz abban, hogy már pedig lehetséges az autószállítás kamionnal folyamatát egy minőségi szolgáltatásként csinálni, nem a legolcsóbb árak mellett, de törekedve a legjobban!

autószállítás kamionnal
dom service
Dom service kft